Aanmelding kleding

Begin maart 2024 opent de inschrijving voor de lente en zomer beurs.

Er zijn nog 7 plekken over.

Uw gegevens

 • Adres

 

Inschrijfdetails

  Bestemming

 • Vanaf deze beurs is de berekening voor gemaakte kosten versimpeld. Voor elke euro die verkocht wordt, ontvangt u 70 cent. Deze disclaimer zal volgende beurs niet meer getoond worden.
 • Labelkeuze

 • Deze beurs is het mogelijk om een keuze te maken uit drie verschillende pakketten met prijskaartjes. Alle drie de pakketten bestaan uit 84 prijskaartjes, van 1 tot en met 18 euro, maar de verdeling van de kaartjes over de bedragen verschilt.
  De pakketten zijn:
  - Pakket met standaard prijzen, in dit pakket zitten de standaard prijskaartjes voor de najaarsbeurs. In dit pakket zitten de meeste kaartjes van 3 en 4 euro.
  - Pakket met lagere prijzen. In dit pakket zitten de meeste kaartjes van 2 en 3 euro. Van de hogere prijzen zitten minder kaartjes in het pakket.
  - Pakket met hogere prijzen. In dit pakket zitten de meeste kaartjes van 4 en 5 euro. Er zitten minder kaartjes lage prijzen in dan in het standaard pakket en wat meer kaartjes met hogere prijzen.
 

Verificatie


 

Na inschrijving ontvang je ergens in de tweede week van maart het pakket met prijskaartjes en speldjes. Hiermee kun je vervolgens zelf de kleding prijzen.

De organisatiekosten zijn 5% van de opbrengst p.p.

Je krijgt 70% van de opbrengst uitbetaald (in plaats van 60% van eerdere jaren)! We passen deze verdeling toe om de opbrengst eerlijker te verdelen en het nog leuker te maken om goede kleding in te brengen! Voor het goede doel houdeen we 25% van de opbengst over en we denken dat we daar veel kinderen blij mee kunnen maken.

De kleding wat overblijft gaat naar naar de kledingbank Delft/ Rotterdam (wat iedere keer ook weer heel welkom is!)


Let op: Alle pakketten worden verstuurd per post.
Er kunnen maximaal 150 deelnemers zich inschrijven. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Schrijf je op de site om op de hoogte te blijven voor de volgende beurs!


(Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail, je inschrijving is gelukt. Controleer of de e-mail niet in je SPAM-filter terecht is gekomen.