Aanmelding kleding

Helaas! Het maximale aantal inschrijvingen is bereikt. We kunnen je niet meer van dienst zijn. Zien we je volgende keer weer?

 

(Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail, je inschrijving is gelukt. Controleer of de e-mail niet in je SPAM-filter terecht is gekomen.

Na inschrijving ontvang je half september het pakket met prijskaartjes en speldjes. Hiermee kan je vervolgens zelf de kleding prijzen.

Goed om te weten: deze beurs is de optie “retour” van kleding weer mogelijk. Retour betekent in dit geval: je komt zelf aan het einde van de beurs jouw, niet verkochte, kleding zoeken in de rekken. Deze optie heeft een meerprijs van 3 euro.
We hopen natuurlijk alle kleding te verkopen, maar mocht er kleding overblijven, dan brengen we het naar de Weggeefwinkel, waar het heel erg welkom is!

Let op: Moet je pakket verstuurd worden naar een adres buiten Delft, Den Hoorn of Delfgauw, dan betaal je, naast de inschrijfkosten, ook 2,49 voor de verzendkosten van het pakket.

Let op: er kunnen maximaal 150 deelnemers zich inschrijven. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.